Wil je leren zelf jouw kür te maken?

Ik geef workshops op jouw manege of rijvereniging of op locatie omgeving Oss.


Voor rijverenigingen en maneges

De manege of rijvereniging organiseert en faciliteert de workshop, in overleg stellen we een datum vast, dit mag een zaterdagmiddag of doordeweekse avond zijn. De groepen bestaan uit max. 12 personen zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Enkele weken voor de gekozen datum ontvangt de organisatie de instructies met voorbereidingen, o.a. het downloaden van een "gratis" programma (Windows & Mac) waarmee je zelf je kur kan maken.

Op locatie in Oss.

De workshop wordt door mij georganiseerd. Wil je meedoen meld je dan aan, we gaan dan kijken of er een datum is waarin je mee kan doen. Dit kan een zaterdagmiddag of doordeweekse avond zijn. De groepen bestaan uit max. 12 personen zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Enkele weken voor de gekozen datum ontvang je als de inschrijfkosten betaald zijn een instructie met voorbereidingen, o.a. het downloaden van een "gratis" programma (Windows & Mac) waarmee je zelf je kur kan maken.

Verdere info.

Op de dag zelf heeft iedereen zijn laptop mee en kijken we eerst even of alles gelukt is en iedereen het programma juist geinstalleerd heeft. Daarna leg ik in het kort uit wat er met dit programma mogelijk is en hoe jij jouw favoriete muziek aan de kür kan toevoegen met mooie overgangen.

Daarna gaat iedereen aan zelf de slag. Ik loop rond en help iedereen individueel op weg.
Op het einde van de middag/avond heeft iedereen zijn kür al een heel eind af of is al een goed eind op weg.

Degenen die nadien nog ondersteuning nodig hebben kunnen via een besloten FB groep hun vragen stellen die ik zal beantwoorden zodat iedereen uiteindelijk met een mooie kür voor de dag kan komen.
Uiteraard is het ook mogelijk onderling nieuws of onderwerpen te delen.


Kosten voor maneges en rijverenigingen

De kosten bedragen € 295,- incl BTW in een straal van 50 km rondom Oijen.
Voor de extra kilometers wordt € 0,25 per gereden km in rekening gebracht.
De prijs is incl ondersteuning vooraf en nazorg zoals hierboven besproken.

Kosten voor workshops in Oss.

De kosten bedragen € 40,- incl BTW pp (inclusief koffie en thee)
De prijs is incl ondersteuning vooraf en nazorg zoals hierboven besproken.

Interesse? Neem contact op.

Note:
1. Het gekozen programma heeft een evaluatieversie voor 60 dagen. Daarna wordt wel gevraagd het aan te schaffen maar is het nog steeds "gratis" te gebruiken. Mocht je als je klaar bent met de kür dit programma willen blijven gebruiken dan kan je besluiten het programma aan te schaffen en zijn de kosten slechts enkele tientjes. Daarvoor krijg je dan ook ondersteuning etc.
2. De workshop gaat uit van het gebruik van bestaande muziek en hoewel het programma tevens de mogelijkheid heeft om muziek zelf in te spelen is dit niet het doel van deze workshop.