Producties.

Zowel het componeren van nieuwe muziek voor elk doel als het arrangeren van bestaande muziek is een vak apart waar ik me al sinds 1996 mee bezig houd.
Voor elk budget of doel is er een mogelijkheid muziek in opdracht door mij te laten produceren.Toepassingen

Muziek voor theaterproducties, musicals, videoproducties en kurmuziek. Ook het uitwerken en produceren van jouw zelfgeschreven songs behoort tot de mogelijkheden.

AV Producties

Productie en of montage van bedrijfsvideos, presentaties of websitefilmpjes. De video's worden voorzien van rechtenvrije muziek zodat aanslagen van Buma/Stemra tot het verleden behoren.

Werkwijze

De muziek wordt altijd eerst op de PC geproduceerd en eventueel later aangevuld met echte instrumenten en hoogwaardige samples.
De wensen van de opdrachtgever staan bij mij altijd voorop en ik betrek hem of haar dan ook zoveel mogelijk bij de gehele productie.

Prijzen

Prijzen op aanvraag en afhankelijk van soort productie, inhuur van muzikanten etc. Aan de hand van het beschikbare budget wordt in overleg een passende productiemethode gekozen. Voor rechtenvrije muziek wordt een licentie voor het gebruik afgegeven..