Spetterende op maat gecomponeerde kurmuziek in elke stijl.


Op zoek naar nieuwe kurmuziek? Een kurmaker die met je mee denkt en die tot het uiterste gaat om jouw kur van spectaculaire muziek te voorzien? Neem dan contact met me op.
Met veel plezier en passie produceer ik al meer dan 10 jaar exclusieve kurmuziek met mooie overgangen en originele thema's. Nog niet overtuigd? Bekijk dan de voorbeeldfilmpjes en de lovende recensies van tevreden dressuurliefhebbers. .

Kurmuziek Saskia Maertens 2016. Deze Kur werd in het Blog "Take over" van Sambucco als gaafste kur van dit moment bekroond, daar ben ik natuurlijk trots op.

Mario VleugelsMario Vleugels

Ilse van Cranenbroek 18 dec 2016. Zeer blij met zo'n mooi jurycommentaar en een 9 voor de muziek, daar doe ik het voor!


Werkwijze

Wil je door mij je kurmuziek laten produceren, dan kom je eerst vrijblijvend langs. Samen bekijken we jouw proef op video en bespreken je wensen en muziekvoorkeuren. Graag help ik indien nodig een handje bij het kiezen van de muziek. Worden we het eens dan ga ik aan de slag en houd je op de hoogte van het verloop van de kur. Als de kur zover klaar is kom je het resultaat beluisteren en pas indien je voor 100% tevreden bent wordt de muziek verder afgemixed en op DvD en CD gezet.

stijlen

De muziek kan in alle stijlen geproduceerd worden.
Hou je van klassieke kuren of juist hele moderne muziek tot aan rock of trance toe. Alles is mogelijk, jij bepaalt hoe jouw kurmuziek gaat klinken.
De muziek wordt op de computer gecomponeerd. Laag voor laag worden alle instrumenten ingespeeld zodat de kur als één geheel en perfect passend gecomponeerd wordt. Toevoeging van live instrumenten mogelijk.

Download de prijslijst voor kurmuziek op maat.

Mario Vleugels