Kurmuziek? Hoe het ook anders kan.

In 2005 raakte ik in contact met Tommie Visser. Hij vroeg of ik kurmuziek voor hem kon maken. Ik had toen nog geen flauw benul wat dat inhield. Tommie vertelde mij over de verschillende gangen, accenten en waar ik rekening mee moest houden als kurmaker. De jaren daarna ontwikkelde mijn gevoel voor de combinatie ruiter/amazone & paard & muziek steeds meer en viel dit samen met de jarenlange ervaring als muzikant en producer.

Op dit moment ben ik een andere weg ingeslagen. Ik heb de gedachte los gelaten dat de jury alleen maar op herkenbare deuntjes zit te wachten en schrijf nieuwe muziek die past bij de bewegingen en choreografie. Dit is pas echt exclusieve muziek waarbij de sfeer bepalend is voor de gehele kur. Nieuwe composities exclusief geproduceerd in elke stijl. Jouw eigen compositie die niemand heeft speciaal voor jou geschreven. Wil jij jouw kur ook exclusief gecomponeerd hebben en je onderscheiden van de "bestaande muziek kuren" neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden.

Wil je toch een kur met herkenbare melodieen, dat kan ook, maar nog steeds met de exclusieviteitsgarantie dat niemand met dezelfde kur rijdt als jij en de arrangementen origineel en onderscheidend zullen zijn.